De 369 methode heeft te maken met manifesteren. Je kent misschien wel ”the law of attraction”, wat kortgezegd inhoudt: wat je uitdraagt, trek je aan. De 369 methode is vergelijkbaar, maar heeft vooral te maken met cijfers. De methode is bekend gemaakt door de ingenieur en wetenschapper Nikola Tesla en wordt ook wel ”de sleutel naar het universum’‘ genoemd.
Tesla zag de cijfers 3-6-9 als heel belangrijk in ons universum, het cijfer 3 zou namelijk in direct verband staan met het universum/god, het cijfer 6 voor de oerkracht in ons en het cijfer 9 het achterlaten van het verleden en onzekerheid.

Het gaat zo: Voordat je gaat slapen denk je na over wat je heel graag wilt in je leven. Je doet dit 3x in de ochtend, op een korte en krachtige manier. Vaak vergeten wij gedurende de dag met welke gedachten wij zijn wakker geworden. Daarom schrijf je hem ook nog eens 6 keer overdag op, in de vorm van een intentie. Alsof het binnenkort gaan plaatsvinden. En 9 keer in de avond, alsof je het al hebt.

Voorbeeld:

  • Ochtend: Ik wil een baan bij bedrijf X. (3 keer)
  • Middag: Ik ga binnenkort beginnen bij bedrijf X. (6 keer)
  • Avond: Yes! Ik ben aangenomen bij bedrijf X. (9 keer)


Daarnaast is het belangrijk dat je de wens ook hardop vol vertrouwen uitspreekt. Er zijn zelfs mensen die geloven dat de manifestatie binnen 21 dagen uitkomt.Bronnen: Bedrock, melaninfinitymagazine.