Wat moet je gedaan hebben om nooit meer ergens te mogen komen? Deze mensen op Reddit vertellen je er alles over!

 • ”Ik werd levenslang verbannen van Late Night met David Letterman, omdat ik mijn reservering annuleerde. Ik denk dat het moeilijk was om mensen te vinden voor het publiek in New York? De stagiaire (neem ik aan) met wie ik sprak zei dat ik mij nooit meer mocht opgeven als publiek als ik mijn reservering zou annuleren.
  Op de een of andere manier ben ik er overheen gekomen.”
 • ”Ik had net betaald voor een jurk van Forever 21 en merkte dat een van de naden was gescheurd. Ik wees erop en vroeg of ik de jurk kon ruilen voor eentje die niet beschadigd was.
  De kassière drukte op een knop op de kassa om mijn ontvangstbewijs af te drukken en vertelde mij met een glimlach op haar gezicht hun strikte retourbeleid. Ik kan mij niet precies herinneren wat ze zei, maar ze weigerde het item te ruilen.
  Het was een lange week geweest en ik dacht niet na toen ik met mijn arm alle items van de toonbank afveegde. Duizenden sleutelhangers, nagelvijlen, oorbellen en een heleboel andere items vlogen over de vloer. De kassière verloor onmiddellijk haar verstand en begon te schreeuwen over hoe lang het zou duren om het allemaal op te ruimen.
  Ik was al bij mijn auto toen de beveiliging van het winkelcentrum naar mij toesnelde om me te laten weten dat ik uit de winkel was verbannen.”
 • ”Toen ik 14 was, verknalde een manager bij een Burger King mijn bestelling helemaal en deed toen alsof ik het niet eens had besteld. Ik begon hem uit te schelden en hij belde de politie. Levenslang verbod. Ze sloten die locatie een paar jaar later dus ik won, haha”.
 • ”Ik ben verbannen uit een café in een stad in Noord-Wales; Ik was nog nooit eerder in deze stad of dit café geweest. Ik liep naar binnen en de man achter de toonbank zei: “Jij! Ik heb het je al eerder verteld. Je bent verbannen!” Ik zei verward “Ik ben hier nog nooit geweest”, maar hij wees naar de deur, dus draaide ik me om en vertrok. Bijna 30 jaar geleden.”
 • Ik ben verbannen uit de gevangenis waar ik werkte. Ik had talloze keren geprobeerd om therapie te krijgen voor mijn PTSS die ik had gekregen dankzij mijn werk, en was niet in staat om het te krijgen. De administratief medewerker vertelde me letterlijk: ”Gevangenisbewaarders hebben geen therapie nodig en als ze dat doen, zijn ze niet geschikt om gevangenisbewaarder te zijn”. Toen ze (op de een of andere manier) hoorden dat ik zelf therapie had gezocht, probeerden ze me op onbepaald administratief verlof te plaatsen met de vermelding ‘officier heeft zich gedragen op een manier die niet bij zijn positie past’. Dus ja. Ik klaagde ze aan en nam ontslag. En ik mocht nooit meer komen in die gevangenis. Oké.”